Kapat

Chicco Baby Moments Güneş Spreyi 50+ Faktör 150 Ml (Yeni)

  Sepete Ekle
  • Chicco Güneş Spreyi 50+ Faktör 150 Ml (Yeni)

    • FORMULA 3 PRO-TECH: Cildin UVA, UVB ve kızılötesi (IR) ışınlara karşı korunmasını garanti eder.
    • Oktinoksat ve Oksibenzon olmadan
    • Çok Yüksek Koruma SPF50+
    • Alkol ve parfüm içermez.
    • Hassas ciltlerde kullanım için dermatolojik ve pediatrik olarak test edilmiştir.

     

    CİLDİNİZİ KORUYUN, DENİZLERİMİZE SAYGI GÖSTERİN

    OXYBENZONE ve OCTINOXATE, mercanların beyazlamasını hızlandırdığından şüphelenilen iki kimyasal UV filtresidir. Bunlar, birçok güneş kreminde yaygın olarak bulunan ve yakın zamanda Hawaii Mercan Anlaşması tarafından yasaklanan iki UV filtresidir. Yeni Chicco güneş enerjisi formülleri, çocukların hassas ve hassas cildini korurken aynı zamanda formülün deniz ekosistemi üzerindeki etkisini azaltmak için özel olarak tasarlanmıştır.

     

    SOL-LEKELENEBİLİR KORUMA

    Yeni Chicco güneş kremleri, çocukların hassas ve hassas cildini korumak için özel olarak formüle edilmiş olup aşağıdakileri azaltır:

     

    Formülün deniz ekosistemi üzerindeki etkisi, Hawaii Mercan Anlaşması tarafından yasaklanan filtrelerin kullanımından kaçınılması

    Şişe ve tüp yapımında geri dönüştürülmüş plastik kullanan ambalajın gezegen üzerindeki etkisi

     

    FORMÜL 3PRO-TECH

    Yeni SPF 50+ 3PRO-TECH formüllerimiz cildin UVA, UVB ve kızılötesi (IR) ışınlara karşı korunmasını garanti eder. Yüksek cilt uyumluluğuna sahip PEG içermeyen emülgatörler içerir, hafif ve yağsız bir doku sağlar. Alkol, silikon ve parfüm içermez, suya dayanıklıdır.

     

    ÇOK YÜKSEK KORUMA

    Çocuk güneş kremleri UVB ışınlarına karşı yüksek veya çok yüksek koruma sağlamalıdır. UVB ışınlarına karşı koruma indeksi, çocuklar için 50 veya 50+ olması gereken SPF (Güneş Koruma Faktörü) tarafından verilmektedir. Tüm Chicco Baby Moments SUN güneş koruyucu formülleri SFP50+ içerir.

     

    DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR

    Tüm formüller hassas ciltler üzerinde dermatolojik olarak test edilmiştir. Ayrıca pediatrik gözetim altında test edilirler. Alkol, parfüm ve silikon içermezler.

     

    SU GEÇİRMEZ

    Sprey, bariyer formülü sayesinde akıcı ve hafif bir kıvam sunar, kolay uygulanır ve ciltte suya dayanıklı koruyucu bir film oluşturur.

  •  Bu ürünle ilgili yorum yapabilirsiniz
    Oyla:

Milky Baby © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır